Ale!
Ihokarvatrimmeri miehelle

Lahja miehelle, TRIMM-vartalotrimmeri

"Heti ekasta kerrasta osoittautui parhaaksi ajolaitteeksi, jonka olen koskaan omistanut"
– Markku S.

Alkuperäinen hinta oli: 72,00 €.Nykyinen hinta on: 59,00 €.

Mikä voisi olla parempi lahja miehelle, kuin paremman näköinen kroppa! Mieti miltä kumppanisi näyttäisi, kun ylipitkä ja tursuava karvoitus trimmataan napapiirin ylä- ja alapuolelta. TRIMM täyttää helposti kaikki hyvän lahjan kriteerit, koska siitä hyötyy niin miehesi/poikaystäväsi, kuin sinäkin 😉 Se sopii lahjaksi kaikkina juhlapäivinä!

TRIMM-vartalotrimmerillä mies hoitaa helposti kaikenlaiset ihokarvat ja hiukset koko vartalosta. Se on suunniteltu erityisesti herkkien alueiden ajoon ja sen ainutlaatuinen Turvaterä™ estää naarmuja ja haavoja. Lisäksi TRIMM hylkii rasvoja ja likaa, jotka kertyvät helposti teriin ja voivat aiheuttaa ihon ärsytystä.

TRIMMin erikoisuus on huippukova, jopa 3 kertaa ruostumatonta terästä kestävämpi keraaminen leikkausterä, joka leikkaa paksuimmatkin karvat ilman nykimistä. Teräosan metalliset osat eivät myöskään aiheuta ihoärsytystä, koska niiden päät on pyöristetty.

Puskan raivaaminen parantaa myös hygieniaa, koska kosteus ja siitä johtuvat epämääräiset tuoksut eivät enää pääse pilaamaan ilmaa.

Ihokarvatrimmeri miehelle
 • Tyylikäs pakkaus, juuri sopiva lahja miehelle
 • Ilmainen toimitus
 • Liukumaton kädensija pysyy kädessä myös suihkussa
 • Lämpenee vähemmän kuin metallista valmistetut terät, ei ruostu
 • Markkinoiden hiljaisin trimmeri
 • Langaton, jopa 90 min. ajoaikaa
 • Helppo puhdistaa juoksevan veden alla
 • Ohjauskammat 3, 6, 9 ja 12 mm
 • Mukana USB-latausasema
 • 360 päivän takuu
Maksutavat
 • Ilmainen toimitus

  Yli 30 euron tilauksille.

 • Nopea lähetys

  Käsittelemme tilauksesi lähes aina yhden työpäivän aikana.

 • Kunnon takuu

  Saat 360 päivän takuun laitteellesi.

 • Nopea tuki

  Vastaamme pikaisesti kaikkiin viesteihin.

4,7
Perustuu 47 arvosteluun
1-6 6:n arvosteluista
 1. Leikkaa hyvin eikä takertele.

  • Kiitos arvostelusta Jani 👍 Hyviä ajeluja!

 2. Hyvin toimii laite eikä vekkejä ole tullut. Ainut yksitähti pois siitä, että lataustelakka on hieman heppoinen omaan makuun muuten 5/5 tuote, eikä hinnalla todellakaa pilattu. Voin suositella.

  • Kiitos tähdistä! Hieno juttu, että TRIMM hoitaa homman. Ja pidetään mielessä tuo kommenttisi lataustelakasta, iso kiitos myös siitä 👍 Hyviä ajeluja!

 3. Puree hyvin partaan ja jättää juuri sopivan pinnan, ilman että iho ärtyy. Tämä ei leikkaa ihan yhtä läheltä kuin tavallinen partakone, mutta se ei haittaa. Koneen akku kestää loistavasti, eikä ole vieläkään kuukauden jälkeen osoittanut hyytymisen merkkejä.

  Kuva #1 kohteestaTimo
  • Kiitti kuvasta ja tähdistä, Timo 👍 Hyviä ajeluja!

 4. Hyvä kaikin puolin paitsi sen suhteen, että on ehkä vähän turhan leveä. Nopea lataus ja leikkaa hyvin.

  • Kiitos arvostelusta, viisaita sanoja 👍 Hyviä ajeluja TRIMMin kanssa!

 5. Koetin aikaisemmin lyhentää karvoja saksilla kun en halunnut käyttää partakonetta jalkovälissä, yäh. Nyt ajelu on tosi helppoa. Ja hyvältä näyttää 😁👍 Laitaisin kuvan, mutta ette kuitenkaan julkaise sitä 😛

  • Moi Veeti!
   Kuulostaa hyvältä ja epäilemättä myös näyttää 👍 Laturi, tai oikeastaan se virta-adapteriosa jätettiin pois tarkoituksella, koska niitä on tullut aina kännykän mukana. Itselläni on viisi laturia kaapissa turhan panttina. Tällä tavalla saimme myös koko paketin hinnan alemmaksi. Hyvä juttu, eiksjoo?

 6. Hyvä akkukesto ja teho. Laadukkaan tuntuinen ja käteensopiva. Ainoa miinus siitä, että Posti hukkasi paketin viikoksi.

  Kuva #1 kohteestaHenrik E.
  • Moi H!
   Kiitos palautteesta ja kuvasta – hieno juttu, että TRIMMi on jees. Ja pahoittelut postihenkilöiden puolesta. Onneksi arvokas lasti löysi kuitenkin perille.

Terän materiaali: Keraami
Akku: Ladattava Li-ion-akku 3,7 V / 800 mAh
Syöttöjännite: 5 V = 1 A
Vedenkestävä: Kyllä, IPX7
Käyttöaika yhdellä latauksella: 61-90 min.
Valmistajan mallinumero: TS7800
Sertifikaatit: CE, RoSH, FCC

Hyviä kysymyksiä ja vastaukset niihin

Tämä voi tulla yllätyksenä, mutta markkinoilla ei ole yhtäkään sähköistä karvojen ajolaitetta, joka ei naarmuttaisi palleja.

Mutta, hitaasti hyvä tulee – naarmuton ajo on täysin mahdollista. Turvallinen ajotekniikka on varovainen ja hätäilemätön.

Jos laitat mutkat suoriksi kaasu pohjassa, voit yhtä hyvin ajella boltsit moottorisahalla. Maltti on tässäkin valttia.

Käytä vähintään 3 millin ohjauskampaa ja jos haluat tarkemman ajon, sheivaa paikat näiden ohjeiden avulla: Miesten intiimialueen karvanpoisto ja trimmaus

Vilkaise myös muita suosittuja ajeluoppaitamme.

TRIMMin vahvuus on leikata karvat niin, että iho jää mahdollisimman hyvään kuntoon ajon jälkeen. Se on erityisesti suunniteltu suojaamaan ihoa naarmuilta ja haavoilta sekä vähentämään muun muassa sisäänpäin kasvaneita karvoja.

Tämä ominaisuus on saavutettu siirtämällä leikkuupään terää hieman taaksepäin, jolloin iholla on suurempi turva-alue.

Tästä johtuen TRIMM ei leikkaa aivan yhtä syvältä kuin perinteiset parranajokoneet. Esimerkiksi partahöylän jättämää lasertarkkaa jälkeä sillä ei saa. Herkkäsorminen voi ehkä todeta aavistuksen omaisen sängen juoksuttamalla sormea vastakarvaan ilman ohjauskampaa tehdyn ajon jälkeen.

Jos haluat totaalisen sileän ihon, voit vilkaista suosittuja ajo-oppaitamme, kuten:

Miesten ihokarvojen poisto ja trimmaus

...ja myös:

Miesten alapään ajelu ja trimmaus

Vain timantit ovat. Mikään terä, ei edes keraaminen, pysy terävänä ikuisesti. Siksi TRIMMiin voi vaihtaa helposti uuden leikkaava osan. Vaihtaminen auttaa myös pitämään homman mahdollisimman hygieenisenä.

Suositeltu vaihtoväli on 3 kuukautta, jonka aikana TRIMM leikkaa jouhesi kuin veitsi voita. Jotkut asiakkamme ovat kertoneet käyttäneensä yhtä terää jopa 6 kuukautta ja vaihtaneensa sen vain hygieniasyistä. Mutta tämä asia on ihan sinun päätettävissäsi.

Parhaiten huomaat tylsymisen siitä, kun laite alkaa silloin tällöin nykäisemään karvojasi. Silloin on hyvä alkaa miettimään terän vaihtoa.

Trimm ladataan laitteen mukana tulevan USB-kaapelin tai latausalustan kautta. Sen voi ladata myös suoraan pistorasian kautta sopivan USB-liitäntäisen virta-adapterin kautta.

Jätimme adapterin pois tarkoituksella, koska nykyään lähes kaikilla on sellainen jo valmiina kännykän ohella.

TRIMM-kauppa ja varasto sijaitsee Suomessa, joten sinun ei tarvitse odotella tuotetta viikkokausia - eikä maksella tullimaksuja.

Postitamme tuotteet yleensä viimeistään seuraavana työpäivänä.

Kyllä, jos tyttöystävälläsi on karvoja.

Tässäpä on muuten hyvä lahjaidea, wink wink...

Mitä paketissa on?

Trimmeri + Turvaterä™

Ohjauskampa, 3-6 mm

Ohjauskampa, 9-12 mm

Puhdistusharja

USB-johto ja latausalusta *

* Ei sisällä verkkovirtamuuntajaa, mainoskalsareita, palliöljyä tai muutakaan turhaa, mikä rasittaa tarpeettomasti ympäristöä.

TRIMM-bodytrimmerin paketin sisältö