“Mitä järkeä on myydä miesten vartalotrimmereitä, kun kaikki kuitenkin ajelevat karvansa partakoneella?”

Kysyi tuttavani, kun kerroin hänelle ideastani aloittaa trimmereiden myynti. Vastasin:

"No katsos, heräsin tässä yksi päivä aika karvaasti todellisuuteen, kun uusi ja hieno vartalotrimmerini otti senkat kasseistani."

En ehkä kertonut tapausta noin selväkielisesti, koska kyseessä oli myös pomoni. Mutta asia tuli selväksi ja sekin, että siihen liittyi vahvasti verta ja ***keleitä 🩸

Silloin tuli selväksi myös se, ettei partakonetta tai markettitrimmeriä ole suunniteltu vietäväksi lähellekään miesten privapaikkoja. Niiden leikkuupää on sen verran lähellä terää, että lopputulos on lähes sama kuin trimmaisit nyytit raastinraudalla.

Ja ihan oikeasti, ajaisitko samalla partakoneella turpasi ja nivuset? Ja ehkä takarailonkin?

Mainitsin myös, että nyt puhaltavat uudet tuulet alakerrassa. Villisti pursuilevat kainalo-, selkä- tai nivuskarvat eivät ole enää tosicool tai ok. Jos koskaan ovat olleet edes nojoo.

Kysy vaikka naiseltasi. Ei hän huvikseen ajele paikkojansa.

Kyse on halusta ylläpitää huoliteltua bodya. Ja näyttää hyvältä.

Myös ilman vaatteita, kuten olet ehkä huomannut.

Kyllähän maailmalla on trimmereitä, jotka on suunniteltu erityisesti alakertaa varten, mutta miksi laitteen mukana tulee aina turhaa krääsää?

Miksi minun pitäisi maksaa ylimääräistä mainoskalsareista, säilytyslaukuista, palliöljyistä tai edes laturista, joita minulla on tullut kännyköiden mukana pari tusinaa? Minä tarvitsen vain laitteen ja ohjauskammat.

Aloin sitten miettimään, että jos kaikki turhuudet jätetään pois, voisin tarjota hyvän laitteen edullisemmin kuin muut. Ja nyt puhutaan kymmenien prosenttien halpuutuksesta.

Ja tiedätkö mitä? Seuraavaksi syntyi TRIMM, jonka homma on tarjota karvojen trimmausta varten kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa. Ilman että laatu kärsii.

A-luokan ajo timanttisella hinta-laatusuhteella.

Voisin jopa sanoa, että parempaa diiliä saa etsimällä hakea.

Ok, nyt alkaa kehumopo keulimaan. Lue mieluumin muiden kokemuksia TRIMMistä.

Mutta itse laite tekee mitä lupaa. TRIMM on suunniteltu erityisesti jättämään ihosi rauhaan, mutta leikkaamaan nykimättä paksunkin viidakon. Se pysyy hyvin kädessä märkänäkin ja kestää kovaa käsittelyä. Eikä pidä järjetöntä melua, kuten peruspartakone.

Lisäksi TRIMMissä on timantinkova keraaminen terä, mikä tarkoittaa 300 % kovempaa materiaalia verrattuna ruostumattomaan teräkseen. Eli se kestää terävänä pidempään.

Tuohon kun vielä heittää päälle kunnon takuun, ilmaisen toimituksen ja nopean lähetyksen, niin setti on valmis. Vai mitä mieltä olet? Ai niin, listasta unohtui maailman paras asiakaspalvelu.

Käyhän itse vilkaisemassa, miltä näyttää uusi paras kaverisi.

Kiitos kun luit!

Terkuin, Jukka Hakulinen / TRIMM

PS. Joko kerkesit lukemaan suosittuja ajo-oppaitamme? Jos et, käypä vilkaisemassa, miten karvat ajetaan kuin pro ja ilman pipejä.

Ja kun vielä kirjaat itsesi Insta- ja Face-sivuillemme, nautit kotiinkannettuna uusimmista oppaista ja komeudenhoitoartikkeleistamme:

Kokemuksia TRIMMistä – mitä muut sanovat..?

4,7
Perustuu 39 arvosteluun
1-39 39:n arvosteluista
 1. Toimii

 2. kaikki meni hienosti, nopea toimitus.

 3. Hyvä trimmeri. Leikkasi hyvin ja ei ole tukistanut tai ottanut vielä kiinni kertaakaan, myös safeblade on kiva kun suojaa ihoa terältä.

 4. Leikkaa hyvin eikä takertele.

 5. Hieno paketti. Ajaa siististi ja ei jätä jälkiä edes 0 mm terällä. Toimii suihkussa asiallisesti. Puhdistus lievästi haastavaa, koska tuotteessa on kitkaa vähentämään jonkinlaista paksua öljypohjaista tuotetta.

 6. Hyvin toimii laite eikä vekkejä ole tullut. Ainut yksitähti pois siitä, että lataustelakka on hieman heppoinen omaan makuun muuten 5/5 tuote, eikä hinnalla todellakaa pilattu. Voin suositella.

 7. Kaikki toimi sujuvasti

 8. tekee just sen minkä pitääkin. ja hyvin.

 9. Vaikea sanoa; tulee joululahjaksi eikä itselle. Toimitus oli kyllä yllättävän nopea!!

 10. Hyvännäköinen laite ja sopii hyvin käteen. Helppo ajaa ja leikkaa hyvin

 11. Yllättävän hyvä tuote ja ajojälki. Pidän laitteesta enemmän kun perinteisestä partakoneesta, koska se ei ärsytä ihoa.

 12. Puree hyvin partaan ja jättää juuri sopivan pinnan, ilman että iho ärtyy. Tämä ei leikkaa ihan yhtä läheltä kuin tavallinen partakone, mutta se ei haittaa. Koneen akku kestää loistavasti, eikä ole vieläkään kuukauden jälkeen osoittanut hyytymisen merkkejä.

  Kuva #1 kohteestaTimo
 13. Pätevä laite 👍 Ajaa paremmin kuin oneblade, jonka annoin exälle, kun lusikat meni jakoon.

 14. Todella nopea toimitus ja kaikki pelasi hienosti.

 15. Kaikki sujui täydellisesti.

 16. On hyvä. Käy yhtä hyvin parran kuin kassien trimmaamiseen.

 17. Trimmeri on juuri sellainen, kuin luvataan. Käteen sopiva muotoilu, hiljainen ääni ja tarkka leikkausjälki. Minun olisi vain pitänyt malttaa lukea kaikki ohjeet tarkemmin ennen tilausta, niin en olisi yllättynyt trimmerin jättämästä sängestä. Luulin pääseväni eroon höylästä, mutta nyt ei niin käynytkään. Alun pettymyksestä toivuttuani olen kuitenkin tyytyväinen ostokseeni. Sänkeenkin tottui nopeasti. Höylään sen pois aina silloin tällöin, kun siltä tuntuu tai tilanne niin vaatii.

 18. Hyvä kaikin puolin paitsi sen suhteen, että on ehkä vähän turhan leveä. Nopea lataus ja leikkaa hyvin.

 19. Trimmeri toimi oikein hyvin. Herkilläkin alueilla ja toimitus nopea! Suosittelen

 20. Postitus oli nopea ja tuote on hyvin laadukas. Trimmeri on hyvin helppo käyttöinen ja sen hinta laatu suhde on erinomainen. Suosittelen ostamaan tämän tuotteen!

 21. Tarve on erittäin pitkien ihokarvojen lyhentämiseen koko vartalolla. Ei siis varsinaiseen trimmatulta näyttävään lopputulokseen, joten tarvitsisin yli 12mm ohjauskampaa. Ajattelin palauttaa, mutta kampojen pituudet näkyvät tuotetiedoissa joten oma moka. Tsemppiä hyvään yritykseen luoda kotimaiselta tuntuva brändi!

 22. Hyvä laite

 23. Tosi hyvä vehje teillä! Ei oo nykinyt yhtään tai jättänyt jälkiä. En varmaan osta muuta laitetta jatkossakaan karvojen ajeluun. Tyylikäs pakkaus ja kaikki. 5/5!

 24. Kyllä kannatti ostos. Allekirjoittanut ja puolisokin tykkää laitteesta. Laite oli pakattu hyvin ja monessa kalliimmassa merkkituotteessa on presentaatio paketista ottaessa jo kierossa. Trimm tekee mitä lupaa. Joku pussi olis kyllä ollu paikallaan, mutta se ei haittaa. Suosittelen 6/5

 25. Tämä laite on ihan omassa sarjassaan. Leikkaa tosi hyvin, eikä revi, jätä punoitusta tai ärsytä ihoa. Erityisen jees myös siksi että on hiljainen ja helposti puhdistetava. Paras aikuisena tehty ostos!

  Kuva #1 kohteestaJone
 26. Paras laite tähän mennessä alapään siistimiseen.Ei enää verinaarmuja.

 27. Hyvältä vaikuttaa. Kädensija on hieman leveämpi kuin Panasonic, jota käytin aikaisemmin, mutta leikkaa paljon paremmin ja helpommin. En vaihtaisi tätä muuhun. Olisipa vain tullut mukana laukku, johon sen ja osat saisi sujautettua. Kiitos sujuvasta ajosta!

  Kuva #1 kohteestaMiikka N
 28. Koetin aikaisemmin lyhentää karvoja saksilla kun en halunnut käyttää partakonetta jalkovälissä, yäh. Nyt ajelu on tosi helppoa. Ja hyvältä näyttää 😁👍 Laitaisin kuvan, mutta ette kuitenkaan julkaise sitä 😛

 29. Hyvä kone. Ei revi karvoja eikä ihoa, siitä plussaa. Hyvää vastinetta rahoille. SUosittelen.

 30. Ostin tämän trimmerin miehelleni lahjaksi, koska hän ei tykännyt Philipsin laitteesta. Nyt on tyytyväinen, koska tämä ei leikkaa haavoja eikä revi karvoja. Ja on muuten aika hyvän näköinen nykyään 😉 Kiitos!

 31. Trimmiä on kokeiltu nyt pari kertaa ja hyvin toimii. Miehekkään oloinen ja tekee mitä pitääkin, eli ajaa pelivehkeet ja muutkin paikat ilman naarmuja ja yhdellä vedolla. Tyttis kokeili kanssa ja haluaa nyt oman 😀 Onko tätä muissa väreissä? Hintakaan ei ole paha verrattuna laatuun. Suosittelen

 32. Hyvä akkukesto ja teho. Laadukkaan tuntuinen ja käteensopiva. Ainoa miinus siitä, että Posti hukkasi paketin viikoksi.

  Kuva #1 kohteestaHenrik E.
 33. Heti ekasta kerrasta osoittautui parhaaksi ajolaitteeksi, jonka olen koskaan omistanut. Partakoneen trimmeri repi paikat verille, mutta tämä tekee mitä lupaa.

 34. Toimii kuten pitääkin. Tyylikäs ja moderni muotoilu ja helppokäyttöinen. Ei naarmuja tai haavoja ja käyttö ja puhdistus on yksinkertaista.

 35. Tämä taitaa olla paras ostos aikoihin! Trimmeri ei ole pelkästään hyvännäköinen, vaan sillä saa korkealaatuisen leikkauksen sekä kasvoille että muille alueille, jopa vyön alle. Se on hiljainen ja helppo puhdistaa. Kaiken kaikkiaan heno ja laadukas trimmeri.