“Mitä järkeä on myydä miesten vartalotrimmereitä, kun kaikki kuitenkin ajelevat karvansa partakoneella?”

Kysyi tuttavani, kun kerroin hänelle ideastani aloittaa trimmereiden myynti. Vastasin:

"No katsos, heräsin tässä yksi päivä aika karvaasti todellisuuteen, kun uusi ja hieno vartalotrimmerini otti senkat kasseistani."

En ehkä kertonut tapausta noin selväkielisesti, koska kyseessä oli myös pomoni. Mutta asia tuli selväksi ja sekin, että siihen liittyi vahvasti verta ja ***keleitä 🩸

Silloin tuli selväksi myös se, ettei partakonetta tai markettitrimmeriä ole suunniteltu vietäväksi lähellekään miesten privapaikkoja. Niiden leikkuupää on sen verran lähellä terää, että lopputulos on lähes sama kuin trimmaisit nyytit raastinraudalla.

Ja ihan oikeasti, ajaisitko samalla partakoneella turpasi ja nivuset? Ja ehkä takarailonkin?

Mainitsin myös, että nyt puhaltavat uudet tuulet alakerrassa. Villisti pursuilevat kainalo-, selkä- tai nivuskarvat eivät ole enää tosicool tai ok. Jos koskaan ovat olleet edes nojoo.

Kysy vaikka naiseltasi. Ei hän huvikseen ajele paikkojansa.

Kyse on halusta ylläpitää huoliteltua bodya. Ja näyttää hyvältä.

Myös ilman vaatteita, kuten olet ehkä huomannut.

Kyllähän maailmalla on trimmereitä, jotka on suunniteltu erityisesti alakertaa varten, mutta miksi laitteen mukana tulee aina turhaa krääsää?

Miksi minun pitäisi maksaa ylimääräistä mainoskalsareista, säilytyslaukuista, palliöljyistä tai edes laturista, joita minulla on tullut kännyköiden mukana pari tusinaa? Minä tarvitsen vain laitteen ja ohjauskammat.

Aloin sitten miettimään, että jos kaikki turhuudet jätetään pois, voisin tarjota hyvän laitteen edullisemmin kuin muut. Ja nyt puhutaan kymmenien prosenttien halpuutuksesta.

Ja tiedätkö mitä? Seuraavaksi syntyi TRIMM, jonka homma on tarjota karvojen trimmausta varten kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa. Ilman että laatu kärsii.

A-luokan ajo timanttisella hinta-laatusuhteella.

Voisin jopa sanoa, että parempaa diiliä saa etsimällä hakea.

Ok, nyt alkaa kehumopo keulimaan. Lue mieluumin muiden kokemuksia TRIMMistä.

Mutta itse laite tekee mitä lupaa. TRIMM on suunniteltu erityisesti jättämään ihosi rauhaan, mutta leikkaamaan nykimättä paksunkin viidakon. Se pysyy hyvin kädessä märkänäkin ja kestää kovaa käsittelyä. Eikä pidä järjetöntä melua, kuten peruspartakone.

Lisäksi TRIMMissä on timantinkova keraaminen terä, mikä tarkoittaa 300 % kovempaa materiaalia verrattuna ruostumattomaan teräkseen. Eli se kestää terävänä pidempään.

Tuohon kun vielä heittää päälle kunnon takuun, ilmaisen toimituksen ja nopean lähetyksen, niin setti on valmis. Vai mitä mieltä olet? Ai niin, listasta unohtui maailman paras asiakaspalvelu.

Käyhän itse vilkaisemassa, miltä näyttää uusi paras kaverisi.

Kiitos kun luit!

Terkuin, Jukka Hakulinen / TRIMM

PS. Joko kerkesit lukemaan suosittuja ajo-oppaitamme? Jos et, käypä vilkaisemassa, miten karvat ajetaan kuin pro ja ilman pipejä.

Ja kun vielä kirjaat itsesi Insta- ja Face-sivuillemme, nautit kotiinkannettuna uusimmista oppaista ja komeudenhoitoartikkeleistamme:

Kokemuksia TRIMMistä – mitä muut sanovat..?

4,7
Perustuu 36 arvosteluun
1-2 2:n arvosteluista
  1. Vaikea sanoa; tulee joululahjaksi eikä itselle. Toimitus oli kyllä yllättävän nopea!!

  2. Tarve on erittäin pitkien ihokarvojen lyhentämiseen koko vartalolla. Ei siis varsinaiseen trimmatulta näyttävään lopputulokseen, joten tarvitsisin yli 12mm ohjauskampaa. Ajattelin palauttaa, mutta kampojen pituudet näkyvät tuotetiedoissa joten oma moka. Tsemppiä hyvään yritykseen luoda kotimaiselta tuntuva brändi!